Å nyte når ønsker realiseres

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_0648[1]I sist uke ble en drøm realisert for meg. Min første bok «Lykkekoden» ble utgitt på Norges største forlag Cappelen Damm. Det var med sommerfugler og lykkebobler i magen jeg reiste sammen med min skjønne assistent Jessica og Anne som er deltaker på min Coach og mentor utdannelse på et tidlig morgenfly fra Stavanger til hovedstaden. Selve flyturen av deilig og jeg kjente gleden bruse da vi kom over skyene og en nydelig soloppgang viste seg frem. Anne hadde ikke flyet på 16 år, så denne turen var en del av hennes endringsprosess. Hun gikk virkelig utenfor sin komfortsonen og jobbet tankemessig for å la seg fange av frykten og angstens tak. Det ble vill jubel i ankomsthallen på Gardemoen, da vi landet. Vi kunne feire at hun hadde klart det. Det var en stor dag, som virkelig åpnet for nye muligheter for Anne ;).

Etter denne deilige starten ble jeg møtt av en skjønn journalist. Vi fikk en skjønn time sammen som jeg gleder meg til å se resultatet av på trykk i bladet Medium. Etter denne koselige praten var det feiring av ferdig bok sammen med blant annet min skjønne redaktør Line og Liv som er Markedssjef for fakta i Cappelen Damm på Teater Kafeen 😉

IMG_0635[1]

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....