Da jeg fikk i oppgave å få programleder Pål i NITIMEN til å bli lykkelig på direkten

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_0690[1]

På onsdag ble jeg ønsket varmt velkommen inn i studio på nitimen på NRK. Det var virkelig en god opplevelse. For noen herlige mennesker. Kvelden i forveien hadde jeg hatt en fantastisk lanseringsfest på Cappelen Damm og hadde enda boblefølelsen i kroppen da taxien kom og hentet meg. Ute var det kaldt og blåsende, men inne i studio var det virkelig varmt og hyggelig. Jeg trodde jeg hadde kommet for å snakke om min bok Lykkekoden og ble ganske overrasket over å få i oppgave å gjøre en av programlederne lykkelig på noen få minutter foran 1 million lyttere.

Programleder Pål Thoresen synes januar er lang, mørk og kald og at det er lite å se frem til. Han er i en flytteprosess akkurat nå og har det ikke så bra akkurat nå. Han har masse hverdagsutfordringer og er litt lei akkurat nå. Jeg fikk på direkten i oppgave å hjelpe Pål til å knekke Lykkekoden og bli lykkeligere og begynne å plystre. Det hele endte med at han begynte å plystre og konkluderte med at dette var den billigste og mest vellykkede psykologtimen han noen gang hadde hatt. Du kan høre hele intervjuet her: http://radio.nrk.no/serie/nitimen/muhr01001114/15-01-2014#t=38m18s

                                       IMG_0691[1]

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....