HURRA! Nytt år- ny bok

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Feiring av bokankomst meg og oveJohnny

I går kom det første eksemplaret av min bok i posten 😉 Jeg har gledet meg som en unge til å holde boken i hendene og det var et magisk øyeblikk som jeg delte først sammen med min familie så sammen med venner;). Selv om det fremdeles er 3 dager til lansering sprettet vi Champagnen og feiret hele kvelden:). Jeg har ikke alltid vært så flink til å feire, men det har jeg blitt mye bedre til de senere årene og det er virkelig deilig å kunne nyte de gode øyeblikkene og kjenne lykkeboblene sprudle 😉Feiring med Jp og linda Det er så mye spennende som skjer for tiden og jeg føler meg så heldig som får være med på alt dette ;). Jeg snakker med mange som realiserer drømmer og ønsker, men som ikke klarer å nyte det, som føler det er litt uvirkelig og at det går så fort over. I min optikk er livet hva vi gjør det til. Det handler ikke så mye om hva som skjer, men mer om hvordan vi velger å ta det som skjer. Jeg kunne følt en distanse til alt det fantastiske som skjer i mitt liv akkurat nå, jeg kunne følt at jeg ikke fortjente det eller at det var for godt til å være sant. Det har jeg virkelig gjort mange ganger før i mitt liv, så jeg er så utrolig glad for at jeg nå klarer å nyte alt det jeg opplever. Selvfølgelig er ikke alt rosenrødt og livet er ikke bare en reise fra det ene lykkeøyeblikket til det andre. Livet er alt det som skjer. Men vi har så stor påvirkning selv på hvordan vi vil handtere det som skjer. Vi bestemmer selv om vi vil tolke det på en måte som gir oss positive følelser eller på en måte som fyller oss med irritasjon, frustrasjon, likegyldighet. Jeg har valgt å nyte øyeblikket og legge merke til alt det fantastiske i mitt liv, alt jeg er takknemlig og glad for og det er MYE 😉 Her ser du en av de 😉

IMG_1836[1]

Så da er mitt spørsmål til deg hva er du glad for i ditt liv, hva er du takknemlig for akkurat nå og hvordan kan du fylle livet med mer av det som gjør deg glad?

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....