Modul 5 på Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_0701[1]

På tirsdag var vi samlet til Modul 5 på utdannelsen og vi hadde noen virkelig fine snakk om relasjoner og hvordan skape kjærlige og nærende relasjoner. Vi gikk virkelig i dybden av hva relasjoner er, hvordan vi kan skape nærende og kjærlige relasjoner til dem vi har rundt oss og hvor viktig vår egen relasjon til oss selv er.

Det å være omsorgsfull, kjærlig og god mot seg selv, fylle sin egen kopp og ta på sin egen oksygenmaske først før vi hjelper andre. Vi snakket om selvoppfyllende profetier i forbindelse med relasjoner og hvor viktig det er at forventningene matcher det vi ønsker. Det var noen virkelig dype erkjennelser og a-ha opplevelser som kom frem denne dagen.

Det er så skjønt å følge deltakerne og få være reiseleder på denne utdannelsen av massiv utvikling og vekst. Jeg elsker når tingene virkelig lander på et dypt nivå i deltakerne og bevisstheten øker og man plutselig ser ting med nye øyne. Jeg nyter å høre om de mange små forandringene de gjør i sine liv og hvordan de etter hvert begynner å inspirere andre til å løfte sitt liv til et nytt nivå. Det er så fint å se hvordan budskapet, redskapene og verktøyene de lærer begynner å bre seg som skjønne ringer i vannet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....