Planlegger du for suksess ?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

Jeg elsker alle de ulike fasettene av min jobb. På onsdag var jeg på Gardemoen og holde foredrag på Trygg Forsikrings landskonferanse. Det var en superfin gjeng som villig var med på øvelser og hev seg ut i delinger. Temaet for foredraget var «hvordan skape suksesskultur». Jeg elsker det temaet.

For å skape suksess trenger man å definere suksess. Hva er suksess for meg og hva er suksess for bedriften og organisasjonen. Hva er suksess for deg? Det å tenke etter og finne frem til sin egen definisjon av suksess og planlegge for mer suksess i hverdagen gir oss et suksessfokus. Og så er det jo slik at det vi fokuserer på vokser, så ved å fokusere på suksesser får vi mer av nettopp det ;).

Så en enkel øvelse for å skape mer suksess i livet er å hver morgen planlegge for tre ting som vil være suksess den dagen. Det forutsetter at vi definerer suksess og tenker gjennom hva som vil være suksess for meg i dag. Når vi gjør det har vi allerede fra morgenen stilt inn fokuset på suksess. Vi har alle små suksesser hver dag, det trenger ikke være de store tingen.  Det å skape rom for suksess og virkelig feire små suksesser skaper rom for flere lykkebobler i hverdagen. Så hva er suksess for deg? Hvordan feirer du suksess?

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....