Raushet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

Jeg er veldig takknemlig og glad over alle de skjønne tilbakemeldingene jeg har fått på min bok «Lykkekoden». Det er så fint å høre at mennesker blir lykkeligere, får healet sine relasjoner, får mer selvtillit og bedre tro på seg selv, begynner å realisere ønsker og drømmer og ser lysere og lettere på livet etter å ha lest boken. Når man sitter alene og skriver er det vanskelig å vite hvordan det kommer til å bli mottatt.

Derfor gleder det meg dypt i hjertet med alle tilbakemeldingene jeg har fått fra fjern og nær. Så jeg vil benytte anledningen her til å takke hver og en av dere skjønne mennesker som har gitt meg tilbakemelding, det varmer virkelig, så hjertelig tusen takk for din raushet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....