Lykkebobler og nye eventyr

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

mmmm  m       Champagne

Så landet jeg i natt på Sola, etter en uke med utrolig mange intrykk og masse læring. Uken startet i Gdansk, hvor jeg var på jentetur og ble avsluttet i København. Jeg elsker å reise og er derfor utrolig takknemlig for at jeg har skapt en jobb som gir meg mulighet til det.
Nå som jeg er landet er jeg riktig glad for å være hjemme også. Det er en ro og noe virkelig spesielt skjønt å være sammen med min lille familie. Jeg elser hver og en av dem og er så utrolig takknemlig for å ha dem i mitt liv.

Så like mye som jeg elsker festbobler og å reise ut på nye eventyr så nyter jeg å være sammen med disse skjønne menneskene jeg bor sammen med. Nå har jeg landet med mange inntrykk og mye læring som skal integreres. Lykkeboblende sprudler i mitt system og det føles virkelig godt.

I fjor var jeg leder av 17.mai komiteen og hadde ansvaret for at hele arrangementet her hvor jeg bor. Dette året skal jeg bare nyte og det det føles så uendelig godt. Jeg er åpen og spent på hva denne helgen vil bringe. Jeg er sikker på at det kommer til å blir veldig fint. Jeg ønsker deg en nytelsesfull 17 maifeiring.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....