Hør mine erfaringer med drømmer på VIDEO

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

Mandal 4

Har du noen drømmer, noe du virkelig ønsker deg? Eller er det slik at du tenker at drømmer er for andre, jeg har nok med mitt liv. Hva om det var slik at du plutselig forstod at livet kan være over sånn plutselig, hadde du da vært fornøyd med det livet du har levd? For meg var det slik for 8-10 år siden. Egentlig var livet mitt fylt opp med utfordringer og problem, men så forstod jeg plutselig på at punkt at vi har ingen garanti for at vi blir gamle. Vi vet ingen hvor lenge vi lever. Jeg forsod plutselig på et dypt plan at jeg har bare et liv og det er opp til meg å gjøre det beste ut av det. Det er opp til meg å fylle livet mitt med det jeg ønsker.

Det tok meg ut på en lang reise. Jeg begynte å reise verden rundt for å finn løsninger på mine egne problem og utfordringer. Etterhvert så begynte mine drømmer og ønsker å røre på seg. I forbindelse med at jeg skal holde foredrag på FBI konferansen 15 oktober i Oslo ble jeg spurt om å svare på en del spørsmål som gjorde at jeg begynte å mimre tilbake til den tiden. Du kan høre mer om det her:

Det er mulig for deg og å realisere dine ønsker og drømmer. Jeg har allerede delt min suksessoppskrift med flere hundre mennesker og de har fått de samme resultatene i sitt liv. Er det din tur nå? Få mitt bestselger produkt «Få det som du vil ha det» nå og kom i gang allerede i dag 😉 Du kan se gratis video her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....