Få en ny start med blanke ark

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Alt er mulig

 

Hvordan er det for deg? Er du fornøyd med ditt liv? Lever du det livet du ønsker? Er livet ditt slik du vil at det skal være?
Veldig ofte når jeg møter mennesker til coaching, lederutvikling eller på Coach Mentor Utdannelsen så står de fast i noen utfordringer og problemer som de gjerne ville ha løst. Det kan være utfordringer i relasjoner, i helse, i økonomi eller det kan være drømmer og ønsker de har lyst til å realisere.

Jeg elsker å hjelpe disse menneskene med å skape det livet de ønsker. Det er så fint å se hvordan livet endre, relasjoner helse og økonomi bedres. Hvordan situasjoner som kan være veldig fastlåst blir endret på nesten magisk vis. Ikke ved å forandre andre eller omgivelsene, men ved å gjøre indre justeringer i tankemønster og følelsesmønster. Når vi endrer vår tolkning av det som skjer, måten vi responderer på den ytre verden så skjer det magiske forandringer.

Det handler ikke om å gjøre mye mer, det handler om å se verden med litt andre øyne, ut fra en litt annen bevissthet. Selv om de ytre omstendighetene er de samme forteller deltakerne om en helt ny hverdag. De ser seg selv og verden på en ny måte, gjennom nye briller. «Det er som om livet har fått nye farger» var det en dame som så fint sa en gang.

Aldri for sent å starte på nyttHeldigvis er det aldri for sent å begynne på nytt, aldri for sent å skape det livet du ønsker å leve. Du trenger ikke vente til barna blir store, til du får bedre økonomi, til det blir mindre å gjøre på jobben osv. Det er mulig å starte allerede i dag med å gjøre små justeringer som etterhvert gir deg de forandringene du ønsker. Jeg har laget en gratis video som viser deg hvordan her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....