Hva venter du på? Få GRATIS tips til å få det som du ønsker å ha det

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

faadetsom-produktbilde-300x417
Jeg møter mange mennesker går rundt og drømmer om og håper at livet deres skal endres. Egentlig ønsker de at andre skal endre seg eller at omgivelsene kunne endret seg, for da hadde de fått det bedre. Jeg møter også mange mennesker som er dyktige på å skape det livet de ønsker seg.

Det betyr ikke at disse menneskene ikke møter utfordringer eller problemer. Det gjør vi alle, det er en del av livet og utviklingen. Det betyr at de handterer det de møter på en annen måte.

Jeg var selv i den første gruppen for noen år siden og tenkte at hvis bare den hadde forandret seg, hvis bare min situasjon hadde forandret seg så ville jeg fått det bedre, da kunne jeg har realisert mine drømmer og ønsker. Livet mitt var virkelig fylt med problemer og utfordringer på den tiden.

På et tidspunkt forstod jeg at livet ikke varer evig at livet er her og nå og at det ikke kom noen å «reddet» meg, men at jeg faktisk selv måtte ta ansvar for å skape de forandringene jeg ønsket meg. Jeg forstod at jeg ikke kunne fortsette å vente på at noe eller noen skulle redde meg. Jeg begynte å søke etter muligheter og løsninger. Det tok meg ut på en lang reise både i det indre og ytre.

Hvis du har lyst kan du høre mer om min reise på videoene jeg deler her:

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....