Mastermind Samling på Sola Spa Hotell

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Sola Spa 1I september startet jeg opp en mastermind gruppe som jeg følger et halvt år. Det er noen skjønne kvinner som er klar til å skape noen herlige forandringer i sine liv. Det er alle kvinner som har et viktig budskap til verden på hver sin måte. De har allerede begynt å springe mer ut med sin unike gave. De blomstrer mer og mer for hvert treff og går stødig steg for steg nærmere sin drøm. Jeg elsker å hjelpe mennesker på denne veien. Jeg har selv gått veien, jeg kan merke smerten i å stå fast, smerten i å ville så gjerne følge sitt hjerte og dele sin gave, uten å helt forstå hva er min gave.

Sola Spa

Vi har alle en gave, noe vi er spesielt gode til, ofte kan det være så «in your face» at en ikke legger merke til det. Ofte er det noe vi har gjort hele livet og som vi derfor ikke regner som noe spesielt. Så i stedet for å gjøre det vi elsker, det vi er gode på så lager vi oss alle slags historier og går mange omveier. Jeg har selv gjort det. Jeg tenkte det å coache mennesker å rykke de videre, hjelpe dem å leve sin passion, åpne for sitt potensiale, ha tro på dem at de kan og støtte dem i å leve sine drømmer og våge å bidra med sin gave er noe alle mennesker gjør. Jeg såg ikke på det som noe spesielt. For det er noe jeg har gjort hele livet. Slik er det for oss alle. Vi har alle noe vi har gjort hele livet, noe vi er spesielt gode til, men ofte anerkjenner vi det ikke selv. Eller så vet vi ikke hvordan vi kan gjøre det til en jobb.

Det var så mange erkjennelser og åpninger som ble skapt rundt dette denne helgen. Først var det mange partikler i luften, nye rom som skulle utforskes og så etterhvert ble det stille og rolig landet og nye erkjennelser landet. Det ligger stor healing i slike prosesser. Jeg er så glad for at jeg får være reiseleder og dele mine erfaringer, utfordre og støtte denne gruppen. Det er magisk hva som skjer i denne gruppen.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....