Modul 2 på Coach Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Sist uke hadde jeg en herlig dag sammen med de studerende på Coach Mentor Utdannelsen. Temaet for dagen var realisering av ønsker og drømmer. Det er et tema jeg har forsket i i mange år og det var derfor så skjønt å kunne dele alle mine snarveier med deltakerne. Vi delte noen av mine omveier, hvordan jeg selv har gått veien og viste de hvordan de kunne bruke det de lærte til å skape de resultatene de ønsker seg.

Modul 2, 1

Det er en skjønn atmosfære å undervise i på toppen av Høghuset. Vi blir støttet og får skjønn matservering. I tillegg har jeg to skjønne assistenter, Monica og Inger som var deltakere på fjorårets utdannelse. Det er herlig å ha dem med. Inger tar fult hand om filmingen og Monica ordner det praktiske. Min oppgave er å undervise og være tilstede meg deltakerne. Jeg er så glad for at jeg har lyttet til mine behov og tatt dem på alvor og valgt en undervisningsform som nærer meg like så mye som deltakerne. Det gjør at jeg kan være den beste meg og dermed den beste lærer for deltakerne.

Modul 2

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....