Ville du helst at andre skulle forandret seg?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

If we did all the things we are

Er det slik for deg at du lever det livet du ønsker? Eller er det slik for deg at du står fast i noen problem eller utfordringer som du ikke helt vet hvordan du skal løse? Ville du helst at andre skulle forandret seg? Hadde livet ditt blitt bedre hvis bare han eller hun eller det hadde endret seg?

For meg var det slik for noen år siden. Jeg syntes livet var urettferidg og syntes synd på meg selv fordi livet mitt var fylt med så mange problemer. Helst ville jeg at alle andre skulle endre seg, hvis bare omstedighetene hadde endret seg, hvis bare den eller den hadde endret seg så ville livet mitt vært fantastiske.

Etterhvert som jeg begynte å søke løsning på mine egne utfordringer så begynte jeg å forstå at det ikke handlet om alle andre, men at jeg selv faktisk kunne påvirke mitt liv veldig mye.

Nå har jeg det slik at jeg opplever å få det som jeg ønsker å ha det. Ikke ved å manipulere eller kontrollere eller endre andre, men å gjøre indre justringer i meg selv. Det er et helt annet sted en der jeg var for bare noen få år siden. Jeg har funnet noen redskaper og verktøy som virker om og om igjen både for meg selv og andre jeg lærer dem til. Jeg er så glad for å kunne dele de med deg også. Du finner 3 gratis videoer hvor jeg deler med deg hvordan du kan få det som du vil ha det her: Disse videoene blir bare liggende noen dager, så det kan være lurt å se de før de forsvinner 😉

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....