Spar tid- få mine gullkorn

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Det kan opplevesJeg får ofte spørsmål om «hvordan har du lært deg alt det du kan»? «Hvor lenge har du brukt på å tilegne deg all den kunnskapen du har?»

Hver gang jeg får det spørsmålet kjenner jeg på en dyp takknemlighet. For på mange måter er det noe jeg har kunnet hele livet. Samtidig har jeg vært så heldig å få bruke 8 år på universitet og høgskoler og tilegnet meg pedagogisk og psykologisk teorikompetanse.

Men den viktigste læringen har nok livet gitt meg. Etter at jeg og min familie havnet i en vanskelig familiesituasjon for snart 12 år siden har jeg brukt de siste 10 årene av mitt liv til å reise rundt om i verden å lære av de beste coacher og mentorer for å skape forandringer og løfte meg selv og min familie ut fra utfordringene og problemene.

Så det er svaret på de spørsmålene. Jeg har funnet frem til andre mennesker som lever det livet jeg ønsket for meg og min familie og så har jeg lært av dem.

Å vite noe med hode er vel og bra, men et gir lite resultater hvis vi ikke lever det. Det er min spesialkompetanse. Det jeg lærer videre er ikke gode ideer eller gode tanker, det er ting jeg selv har erfart på kroppen. Det er oppskrifter, tips, redskaper og verktøy som jeg selv har brukt for å skape mitt liv slik jeg ønsket å ha det.

Det betyr at jeg i løpet av de siste 10 årene har transformert mine relasjoner, min helse, min økonomi min jobbsituasjon, ja hele livet mitt har forandret seg.

Jeg er så ydmyk og takknemlig og veldig glad for at jeg kan få dele dette videre. Jeg har allerede hjulpet hundrevis av mennesker til et nytt og bedre liv. Hver gang deler jeg den samme oppskriften. For noen er det slik at de holder suksessoppskriften tett til brystet og vil helse ikke dele. Jeg deler hele min suksessoppskrift i onlinekurset «Få det som du vil ha det». Så hvis du har noen områder av livet ditt som du ønsker skulle vært bedre, hvis du står fast i noen utfordringer du gjerne skulle ha løst eller hvis du har noen ønsker eller drømmer du lengter etter å realisere, gleder det meg stort å kunne dele min beste oppskrift til hvordan du kan få det som du ønsker å ha det her 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....