Ønsker du hjelp og støtte til å skape de forandringene du ønsker deg?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Happy ballon

Savner du etter hjelp og støtte til dine utfordringer? Har du lyst å skape forandring i ditt liv på en nytelsesfull måte? Er du lei av selvsabotasje og den indre stemmen som sier, jeg kan ikke det, jeg våger ikke det, hva vil andre si? Er det din tur nå? Er det på tide å gi ditt liv det løftet du ønsker og lengter etter?Har du lyst å gjøre det sammen med andre som også går veien, har du lyst å være en del av et fellesskap hvor vi heier på hverandre og du får tilgang til de beste verktøy og redskaper til en nytelsesfull vekst og utvikling?

Har du fortsått at du skaper dine resultater selv? Opplever du å skape resultater du ikke ønsker? Har du lyst å få hjelp til å snu trenden å lære hvordan du kan skape de resultatene du ønsker deg.

Det handler ikke om å sette målbare mål og piske seg selv frem til ønsket resultat. Det handler ikke om å kave og slite seg til det du ønsker deg. I min optikk kan man få det hele. Det innebærer å lære seg å bruke det indre guidingssystemet, våre følelser og følge gleden. Når vi lærer å kjenne inn og styre etter den indre GPSèn blir livet lett show og nytelsesfullt.

Det er slik jeg lever livet mitt nå og det er den samme oppskriften jeg har lært til mine mange hundre kursdeltakere og som de får den samme suksessen med. De forteller om et nytt og bedre liv med kjærlige og nærende relasjoner, bedre helse, stekere økononi, bedre ekteskap, drømmer og ønsker som har blitt realiserte. De forteller om en indre tro på at de er gode nok at de fortjener å leve det livet de ønsker og mot til å våge å gjøre det de inderst inne vil. Så hvis du merker at dette er noe for deg kan du sikre deg din plass her:

Mitt bilde

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....