Hva var ditt beste år?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Boost selvfølelsen

Hva var ditt beste år? Kan du huske ditt beste år? Når du tenker på det kommer smilet frem og du kjenne gleden bre seg i brystet. Husker du ditt beste år?
For noen er det et år som kommer frem som det beste, for andre er det flere år. For noen er det ingen år som står frem som det beste. Livet er egentlig ikke slik man skulle ønske det var.

Hvis du kjenner deg igjen i det og hvis du skulle ønske du hadde flere beste år, hvis du vil lære hvordan du kan gjøre 2015 og de følgende årene til dine beste år får du her en unik mulighet.

29. januar starter jeg opp en Mentor Årsforløp for deg har lyst bruke dette året til å skape de resultatene og det livet du ønsker å leve. Forløpet er for deg som vil sitte 31. desember å se tilbake på året som gikk og kjenne lykkebobler over at du endelig tok tak i ditt liv. Kjenne glede over alle de små og større forandringene du har gjort i løpet av året som har gått. Være stolt av de resultatene du har skapt, kjenne begeistring over de herlige endringene som har skjedd med deg selv og de rundt deg. Kjenne på friheten over å tro på deg selv, over å våge å være den du egentlig er, takknemligeheten over at du vet hvordan du kan skape alle de forandringene du ønsker deg. Du kjenner på en indre fred, optimisme og glede over fremtiden.

Dette kan være deg. Det er bare noe av det tidligere deltakere på tilsvarende forløp rapporterer om. Det skjer noe magisk når man tar tak i seg selv og sitt eget liv. Det å velge seg selv, gi seg selv et årsforløp med fokus på seg selv, sitt liv, sin helse, sine relasjoner, sin økonomi og sin egen karriere/jobb/utdanning. Å gjøre det sammen med andre som går samme veien, få innput, skape nye vennskap, få kjærlige skubb, laserblikk på begrensninger, bli løftet og hjulpet videre av et herlig nettverk og en rå coach er noe av det Mentor Årsforløpet byr på.

Oppgaver og øvelser

Du kan bruke dette året til å ta tak i og rydde opp i det du ikke ønsker i ditt liv, gi slipp på det som holder deg fra å være, gjøre og ha det livet du ønsker. Du kan bruke dette året sammen med andre som også er på den veien, bli støttet i oppløftende omgivelser sammen med andre skjønne mennesker.

Hvis du ønsker mitt laserblikk på dine «blind spots», hjelp til å se hvor du stopper deg selv og kjærlige puff i riktig retning er Mentor Årsforløpet for deg. Hvis du har en tendens til å stoppe deg selv og har bruk for å komme videre, komme ut av den boblen du befinner deg i, så er Mentor Årsforløpet for deg. Hvis du vil ha hjelp av en mentor som har gått veien selv, som «walt the talk» som selv har skapt de resultatene du lengter etter, så er Mentor Årsforløpet for deg. Du kan lese mer her

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....