Små justeringer som gir store forandringer!

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Kolonne 1

Mange mennesker lengter etter forandringer, men stopper seg selv fordi de tenker at det er noe skremmende som krever en masse. Det kan virke skremmende å skulle gjøre forandringer, det betyr å gå utenfor komfortsonen å gjøre ting du ikke har gjort før. Men, er det nødvendigvis slik at det er mer skremmende enn å bli værende i en situasjon du ikke er fornøyd med?

Sist helg var jeg på slalomtur med min familie. Min yngste jente på 12 har ikke villet stå på slalom siden hun hadde en opplevelse i fjor hvor hun ikke klarte å stoppe. Jeg husker selv hvordan det var første gangen jeg skulle så på slalom. Jeg var stiv av skrekk og tenkte dette gjør jeg aldri mer. Nå suser jeg nedover og elsker det. Men jeg fikk meg en god tanke over det hele.

Slalom
For det er slik mange lever livet sitt. Man unngår å gå utenfor komfortsonen av frykt for å ikke kunne, ikke være god nok, tenk hva som vil skje. Som barn er det naturlig for oss å gå utenfor komfortsonen hele tiden. Vi lærer å gå spise, sykle, gå på ski osv. Det betyr å gå utenfor komfortsonen og gå på tryne, reise seg og prøve om igjen. Vi har noen som heier på oss og sier, klart du kan. Hvordan hadde det vært hvis du når du tok ditt første skritt endte med å falle og konkluderte med at dette er for vanskelig, det gjør vondt, jeg får sikkert ikke til det? Slik er det mange som lever sitt voksne liv. Som barn har vi noen som heier på oss, som har tro på oss og som støtter oss til å våge å gå utenfor komfortsonene. Som voksne trenger vi å støtte oss selv. Hvordan er det med deg? Er du god til å støtte deg selv? Eller er det slik at du står fast i situasjoner du gjerne skulle ønsket var annerledes? Føler du liksom at du har alt, men ikke er fornøyd likevel? Opplever du at det støyer i relasjoner, helsen din eller i økonomien? Står du fast i situsjoner du ikke er fornøyd med?

Hva er det som gjør at så mange blir værende i et liv de er mellomfornøyd med? Hva er det som gjør at så mange står fast i en livssituasjon som de egentlig ville skulle vært annerledes? Er det slik for deg? Er det i så fall på tide å gjøre noe med det?

Jeg har laget et års forløp for deg som er klar til å ta tak i de områdene av livet ditt du ikke er fornøyd med, enten det handler om din helse, dine relasjoner til barn, mann, sjef, kjæreste eller du trenger å få orden på din økonomi. Uansett hvor skoen trykker er det mulig å gjøre noe med det. Jeg har selv løftet livet mitt på alle disse områdene de siste årene og hjulpet hundrevis av andre mennesker å gjøre det samme. Er det din tur nå? I så fall kan du få min støtte og hjelp, alle mine snarveier og beste redskaper og verktøy gjennom hele 2015 til en helt fantastisk pris. Du kan lese mer om det her og melde deg på her:

Sometimes all you need is to

«For en deilig reise dette forløpet har vært. Livet mitt har blitt totalt forandret ved at jeg selv har lært meg å bruke mine utfordringer og det jeg ikke liker ved andre som muligheter for vekst for meg selv.»

«Jeg er så takknemlig for de redskapene jeg lærte på forløpet. Jeg bruker dem til å gjøre endringer inni meg selv og rundt meg hele tiden. Resultatet er magisk.»

«Jeg har fått fantastiske redskaper til å påvirke mitt liv og de virker om og om igjen.

Er det din tur nå til å ta de stegene du tregner utenfor komfortsonen for å skape de forandringene du lengter etter? Ville det vært supert å ha et støttende og oppløftende nettverk og en mentor som selv har gått veien og hjulpet hundrevis av mennesker til et nytt og bedre liv? I så fall har vi en ledig plass til deg på Mentor Årsforløpet. Du melder deg her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....