Mastermind Samling

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

HelsehusetI går hadde jeg samling med min mastermindgruppe. Det er en liten gruppe mennesker som jeg følger tett og hjelper dem å realisere sine ønsker og mål. Det er herlig å se hva de allerede har fått realisert og alle de suksessene de har.

For meg gir det så god mening å kunne dele mine snarveier, tips og redskaper med dem, slik at de får hjelp til å slippe å gå omveiene. Det gjør at de alle har hatt en herlig utvikling. Siden vi nå er så vidt i gang med et nytt år, var det mål for det nye året som stod i fokus i går.

Jeg delte mine prosesser med å sette mål. For, for meg handler det ikke bare om å sette mål, gå veien og realisere det. Alt vi ønsker oss er fordi vi tror det vil gi en god følelse å realisere det. Så det handler om å finne fram til hva det dypest sett er vi ønsker å føle. Så har vi et lag under det som handler om våre helt grunnleggende behov. Hvis de ikke er dekket, så er det vanskelig å skape de forandringene vi ønsker.

Vi hadde en virkelig fin snakk om det i går og det skjedde en herlig utvidelse av bevisstheten hos hver enkelt. Som de sa så lander det hele på dypere nivåer. Det å forstå noe er ikke det samme som at vi vet det. Det er først når noe har landet i vårt system at den virkelige forandringen kan skje. Så lenge vi vet noe, forstår noe, men ikke gjør noe annerledes har det ikke skjedd en virkelig læring.

Det er først når vi gjør noe annet at vi virkelig har lært det. Handling gir forvandling. Så vi kan skaffe oss så mye kunnskape, men hvis vi ikke evner å forvalte kunnskapen og gå veien og skape den forandringen vi ønsker så hjelper det ikke om vi får all kunnskapen i hele verden. Derfor er det like herlig hver gang å se hvordan det vi snakker om, kunnskapen lander i hver enkelt og at de går ut å gjør noen andre ting som skaper det resultatet de ønsker.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....