Master Mind Samling

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Sola Spa 2I går hadde jeg Mastermin Gruppen. Det er noen herlige damer som jeg etterhvert har blitt veldig godt kjent med. Hver gang vi møtes landes nye erkjennelser og de rykker seg alle sammen. Jeg er så ydmyk, stolt og full av beundring over hvor langt de har kommet de siste årene.

Noen mennesker snakker om at de ønsker forandring, mens andre gjør det. Disse kvinnene har meldt seg på mastermind forløpet for å få hjelp til å løfte sitt liv, nå sine mål, starte ny business og få hjelp og støtte i den prosessen.

Å være en del av mastermindgruppen er en stor investering, og man får en tett sparring fra meg som mentor. Det å være villig til å investere i seg selv har vært en av mine suksessfaktorer. Hver gang jeg står fast i en utfordring eller et «problem» undersøker jeg hva jeg kan gjøre ved det. Hvis jeg ikke finner løsningen selv søker jeg alltid hjelp.

Slik har det ikke alltid vært. Før tenkte jeg at jeg kunne klare det selv, det kostet for mye, jeg kunne sikkert finne ut av det. Det førte til at jeg brukte laaaaang tid og flere ganger ble jeg stående fast i det jeg ikke ønsket uten å komme meg videre.

Albert Einstein sier «Man kan ikke løse problemer fra det samme tankesett som skapte det»

Så de som er med på Master Mind forøpet er kloke kvinner som har forstått det. De har valgt å søke hjelp istedet for å bli stående og det har rykket dem helt vilt. Jeg har kunnet dele mine snarveier med dem og hjulpet dem raskt videre når de opplevde motstand. For hver gang vi skal gå for våre drømmer og gjøre noe vi ikke har gjort før, så møter vi motstand. Det er ikke alltid vi ser selv hva denne motstanden handler om. Da er det helt essensielt å få hjelp av noen som har et annet tankesett og som kan hjelpe en til å se noen andre muligheter og løsninger.

Jeg elsker å dele ut av mine erkjennelser og det føles godt å kunne hjelpe andre å slippe å gå alle de omveiene jeg selv har gått. De rykker mye lengre på noen måneder enn jeg selv gjorde på flere år. Det gjør meg takknemlig, glad, stolt og ydmyk.

Vi starter opp ny MasterMind gruppe 20 april 2015

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....