3. Samling Mentor Årsforløpet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.


Jæren HotelSå har vi allerede kommet til 3. sampling med Mentor Årsforløpet. Det er en gjeng kvinner som har bestemt seg for å gjøre 2015 til sitt beste år. Vi går sammen på denne veien. Vi møtes en gang i måneden på Jæren Hotell hvor jeg deler redskaper, tips og coacher den enkelte i gruppen. Det er virkelig herlig å høre hva de får med seg fra hver gang og hvordan de hver på sin måte integrere det de lærer i sitt liv og skaper sine egne forandringer.

Temaet denne gangen var forandringer og hva det egentlig er som skjer helt ned på cellenivå når vi går i gang med å gjøre endringer. Hva er det som gjør at vi kan gå i gang med godt mot for så å miste motivasjonen og stoppe oss selv underveis. Vi snakket om hvordan cellene og kroppen vår reagerer på forandring og hva som gjør at vi reagerer som vi gjør. Det ble satt i gang noen virkelig gode bevisstgjøringsprosesser. Deltakerne forstod på et dypt nivå hva som skjer i forandringsprosessen og hvordan de kan holde fast selv om de får lyst å f.eks snakke seg fra å gå på trening hvis det er vanen de ønsker å endre.

Be the change you want to se

Det er så hyggelig å høre hvordan deltakerne tar med seg det vi snakker om fra gang til gang og prøver det ut i sitt liv. Det gleder meg stort å høre de fortelle om de bedre relasjoner, til de rundt seg, mer overskudd, at de har blitt tydeligere, fått en gladere hverdag, vågt å si opp jobben, ta steg mot drømmen osv. Forandringsprosessen er sett i gang. Jeg er så glad for å få lov å dele dette året med disser herlige deltakerne både dem som deltar fysisk og dem som deltar online og følge deres reise, forandring, vekst og utvikling.

Hvordan er det med deg? Hva har vært dine største suksesser siden nytt år? Hva er du mest fornøyd med? Del gjerne med oss i kommentarfeltet nedenfor.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....