Modul 7 på Coach Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

MODUL 7 BILDE

På tirsdag undervist jeg på Modul 7 på Coach Mentor Utdannelsen. Det var en helt skjønn dag, hvor vi landet følelsenes betydning, hvordan bruke følelsene som GPS og hvordan bli trukket mot ønsket istedet for å pushe seg selv mot det.

Vi hadde mange fine snakk og noen herlige erkjennelser landet. Det er riktig skjønt å høre alle delingene og bidra med mitt laserblikk og på den måten rykke deltakerne videre hver gang vi møtes.

De deler både de suksessene de har hatt siden sist og de utfordringene de står i akkurat nå. Hver gang får vi rykket dem videre. I dag var det virkelig begeistring å merke i rommet da vi snakket om følelsenes betydning og de begynte å forstå hvordan de kunne bruke følelsene som GPS. Vi fikk landet hvordan de kan vite når det er intuisjonen som snakker og når det ikke er det.

Vi er så godt i gang med denne gjengen at det er trist å tenke på at vi bare har to ganger igjen av Utdannelsen. Jeg elsker alle hjerteåpningene og den herlige veksten og utviklingen som skjer med deltakerne.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....