Hva er din gave?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Kolonne-3

«The meaning of life is to find your gift- the purpose of life is to give it away» William Shakespeare.

Hva er din gave, hva er det du er bedre til ann andre. For meg var det vanskelig å spotte min egen gave, fordi jeg tok det som en selvfølge. For meg var det å tro på andre og se deres potensiale og hjelpe dem å skape de forandringene de lengtet etter ikke noe særlig. For det var noe jeg hadde gjort hele livet. Etterhvert fikk jeg en virkelig oppvekker, da jeg forstod at det er ikke noe alle kan, det er ikke noe alle gjøre.

Det gikk en stund før det gikk opp for meg, og til jeg virkelig begynte å tro på det. Nå har jeg skapt en hel business rundt min «gave» og det gir virkelig stor mening å kunne leve av å hjelpe andre å skape de forandringene de lengter etter.
Så hva er din gave? Hva er det du er spesielt god på? Det kan hende du trenger å «ringe en venn» eller spør noen som bryr seg om deg. Ofte er det så opplagt at vi ikke ser det en gang. Del gjerne med oss hva din gave er i kommentarfeltet nedenfor.

Din 3-stegs guide til suksessHvis det er slik at du har funnet din «gave» og har lyst å gjøre jobbe med det du brenner for har jeg laget en e-bok som hjelper deg å definerer hvem som er din drømmekunde og hvordan du kan komme i gang. Du kan laste den ned her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....