Skap suksess som selvstendig

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

CANOES

Det er så spennende å være klar med nye initiativ. Jeg har hatt en liten eksklusiv gruppe som har deltatt på Master Mind fra september til mars. Det har vært en fornøyelse å følge disse kvinnene og hjelpe dem å vokse sin business, våge å gå for drømmen og skape det liv de lengter etter. Nå er jeg klar til å dele hvordan jeg har bygget min egen business opp fra 0 til nå å være en millionbedrift.

Jeg åpner nå opp for nye deltakere til mitt Master Mind forløp. Master Mind 2015 er for deg som enten

  • har en drøm om å starte for deg selv
  • har startet for deg selv og strever med å få nok kunder, tjene nok penger og oppleve flow i din business
  • deg har drevet din business en stund men er klar til å løfte deg selv og din virksomhet til et helt nytt nivå

Master Mind 2015 er for deg som er klar til å bruke resten av året på deg selv og din business for å du og din familie kan være et helt annet sted når 2016 starter. Jeg lærer deg alle mine tips og business strategier som jeg har brukt mange år og utallige reiser rundt om i verden for å lære. Du får det hele på 6 måneder. Jeg gleder meg til å å ha med deg som er klar til å forplikte deg til å skape de forandringen du ønsker deg i din business. Se mer om Master Mind 2015 her: Du kan også sikre deg E-boken Få suksess med din business helt gratis her 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....