Smerten i forandringen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Dette får du i MasterMind kursetHvis du har fulgt meg en tid, så har du helt sikkert oppdaget at jeg har gjort mange forandringer i mitt liv og min business de siste årene. Jeg har realiert drømmer jeg nesten ikke trodde på da dukket opp. Jeg har fått hytte på sørlandet, jeg har realisert drømmen om å gi ut bok, har reist verden rundt, jeg har skapt en suksessfull business, jeg har utdannet coacher og hjulpet hundrevis av ledere, selvstendige, kvinner, menn, ungdommer med å skape de forandringene de lengter etter osv.

Det som skjer hver gang vi ønsker forandring er at vi trenger å gå utenfor komfortsonen. Og det er ofte skummelt. En del av oss vil vi skal være der vi er. Det er de tillærte overbevisningene og mønstrene som vi tror på som om det er en sannhet. Å skulle møte dem, de overbevisningene vi har vokst opp med og integrert som en dyp sannhet kan være smertefullt.

Jeg har delt med deg i de gratis videoene som akkurat nå ligger ute en kort periode, hvordan det var for meg å blant annet innta spot light å snakke på vide. (Du finner videoen her:). Da var det mange mønster og overbevisnigner som skulle vendes og heales før jeg våget det.

Min suksessfaktor er at jeg har vært villig å gå veien. Når hele mitt tankefelt bimlet av»det er nok ikke det rette tidspunkt», «jeg kan ikke nok», «Jeg er ikke god nok til det» «Jeg har ikke råd» «Jeg har ikke tid» så har jeg holdt fast i visjonen og gjort det likevel. Jeg har handlet, søkt hjelp gått veien og vært villig til å bryte mine egne mønster og overbevisninger.

Jeg ser mange rundt meg som har latt seg stoppe, mennesker som startet opp med samme mot var på samme vei, men som av ulike grunner har latt seg stoppe av begrensende overbevisninger og mønster. Jeg er så glad for at jeg nå skal få være reiseleder for en gjeng kvinner som sier at de gjerne vil ha det hele, en gjeng kvinner som er klar for å skape det livet de ønsker å leve, et liv som nærer dem og hvor de kan bidra med det de er den beste til 😉

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....