Samling 4 på Mentor Årsforløpet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Samling 4

På onsdags ettermiddag møtte jeg deltakerne på Mentor Årsforløpet. Det er en god gjeng kvinner som har bestemt seg for å gjøre 2015 til sitt beste år. Hver måned treffes vi på Jæren Hotell. Vi tar utgangspunkt i den enkeltes utfordringer og problem og jeg caocher og løfter dem videre

Det gleder meg hver gang å høre alt de får til og hvordan de bruker det de lærer til å løfte seg selv og de rundt seg. Vi har så vidt kommet i gang med året og flere er allerede i ferd med å lage nye mål fordi de har realisert så mange. Det er magisk når vi gjør ting sammen hvordan vi kan løfte og berike hverandre. Jeg er så glad for at jeg fulgte min inspirasjon og satte i gang dette Mentor Årsforløpet i januar.

Jeg gleder meg til å følge disse kvinnene resten av dette året og fortsette å løfte, utfordre og berike dem hver måned frem til jul 😉

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....