Resultatene lyver ikke

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

sofa

Hver dag, hvert øyeblikk velger vi. De valgene vi tar gir oss noen erfaringer. Vi velger hva vi vil fokusere på, hva vi skal prioritere, hvem vi skal være sammen med, hva vi putter i munnen og hvordan vi tar vare på oss selv.
De valgene vi tar får konsekvenser. Det resultatet vi ser i vårt liv, både når det gjelder økonomi, jobb, kunder, flow, helse, relasjoner, osv er et resultat av de valg vi har tatt.

Det er ikke alltid vi tar valg som er gode for oss selv. Noen ganger spiser vi usunt, selv om vi hadde bestemt oss for å ikke gjøre det, noen ganger snakker vi stygt til oss selv, selv om vi hadde bestemt oss for å ikke gjøre det, noen ganger lar vi være å handle på ting vi vet vil gjøre oss godt fordi vi finner alle mulig grunner til at vi ikke kan gjøre det.

Det kan føles som om vi ikke har kontroll, og det er fordi vi styres av våre ubevisste mønster og overbevisninger. Det meste av vår bevissthet er ubevisst. Vi er bare bevisst ca 10% av våre tanker, overbevisninger osv. Resten (ca 90%) er ubevisst, men det ligger likevel å styrer oss. For å vite hva som foregår i underbevisstheten trenger du bare å se på dine resultater.

Resultatene lyver ikke. De resultatene du ser i ditt liv viser deg hva som skjer i din underbevissthet. Utfordringer er når vi ikke er bevisste på at våres valg og vårt liv styres av vår underbevissthet og tillærte mønster og overbevisninger. Da skaper vi resultater på autopiloten.

Alternativet er å begynne å bruke dine resultater som en slags feedback. Når du oppdager resultater som ikke er slik du gjerne ville de skulle være kan du kritisere deg selv eller andre, klage på deg selv eller andre eller finne unnskyldninger. Utfordringer er at det sjelden gir det resultatet en ønsker. Alternativet er å søke i det inder, i våre tanker og følelser og legge merke til hva vi tenker og føler i forhold til det vi ønsker.
Det er ikke alltid like lett å oppdage egen mønster og overbevisninger. Det er min spesialkompetanse å avdekke de «blindspots» som gjør at resultatet ikke er slik en ønsker.

Fra 20.mai hjelper jeg en gruppe meget skjønne damer med å skape de RESULTATER de ønsker. Hvis du ønsker noen andre resultater enn de du har nå og gjerne vil støttes og hjelpes i den prosessen har du nå muligheten til å skire deg en av plassene på Master Mind 2015. Du kan lese mer om forløpet og sikre deg din plass her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....