Mitt beste ferietips

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

For mange starter feiren nå. Kanskje du som meg har deltatt på skoleavslutninger og fått noen timer på terrassen i bikini. Hvis ikke er det deilig å vite at vi har hele sommeren foran oss. Jeg ser frem til mange late dager på stranden, friske turer ut i båten, familiemiddager, hyggelige stunder på hytten og late dager med familien i Spania.

Familiebilde
Jeg vet at det kommer til å bli en herlig sommer. Jeg elsker sosial sammenkomster like mye som jeg elsker alenetid. Før var jeg ikke bevisst på hvor viktig denne alene tiden var for meg, så kunne ferien gå med alle de sosiale kjekke opplevelsene og så kunne jeg stå igjen å være helt tappet for energi og krefter, eller bli syk underveis.

Nå sørger jeg for å gå en tur, ta en pause for meg selv. Jeg har som regel et onlinekurs, eller en online video rullende på øret. Jeg elsker disse små ladepausene hvor jeg kommer oppfylt og oppladet tilbake.

Så det er mitt beste tips for sommeren, ta små pauser for deg selv, hvor du får påfyll enten det er å sitte helt stille å se utoverhavet, eller gå en tur med inspirasjon eller onlinekurs på øret.

Hvis du kjenner at det er viktig for deg med denne alene tiden, hvis du merker at du trenger påfyll også om sommeren så vil jeg gjerne gi deg online kurset Få det som du vil ha det til sommerrabatt så du kan sikre deg påfyll i ferien og skape den ferieopplevelsen du ønsker. Du finner onlinekurset og rabatten her:

Ønsker deg en fantastisk sommer med magiske opplevelser, gode stunder og later dager. Varm sommerklem til deg

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....