Mentor Årsforløp Samling 6

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Mentor Årsforløp Samling 6

I går var det samling 6 med Mentor Årsforløpet. Vi begynte med at deltakerne delte hva som hadde vært deres største suksesser siden vi startet opp i januar, hva som hadde vært den viktigste læringen og erfaringen for hver enkelt. Det var virkelig skjønt å høre hvordan hver enkelt hadde gjort forandringer i sine liv.

De hadde tatt til seg det de har lært, implementert det i sitt liv og skapt forandring. Det var bedre helse, økt lykkenivå, bedre relasjon til mannen, et lykkeligere ekteskap, bedre relasjon til barn, kollega og en annen måte å se verden på. Andre fortalte at de hadde fått motet til å starte egen business, noen hadde fått landet store kontrakter og tatt steg utenfor komfortsonen og våget å tro på seg selv og gjøre mer av det hjertet hvisker om.

Samling 6 handlet om å åpne mer opp for den vi egentlig er. Spørsmålet hvem er du egentlig og hvordan kan vi åpne for at mer av den vi egentlig er, mer av den sprudlende livsglade personen vi er født som kan få stråle frem. Vi hadde noen fine snakk om det. Jeg delte teori med dem og mine erkjennelser rundt det å leve innefra og ut istedet for utenfra og inn.

Vi snakket om hvordan verden er som den er, og at det er først når vi gir det som skjer en mening ut fra hva vi tenker om det som skjer at det gir oss en følelse. Det som skjer, det skjer, den måten det kan gjøre oss glade, leie oss eller skape følelser er når vi tolker det som skjer ut fra våre erfaringer og tillærte mønster og overbevisninger.

Det var fint å få frem mange eksempler, for det er ikke noe som enkelt kan forstås med hodet. Så vi gikk mange runder og etterhvert landet det dype erkjennelser i deltakerne om hvordan vi faktisk skaper vår egen virkelighet. De fikk noen gode verktøy og redskaper å la være å la seg fange i tankespinnet og istedet observere det som egentlig skjer og kjenne etter inne i seg selv. Når vi virkelig forstår at tankene skaper vår opplevelse av verden gir det stor frihet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....