Siste dag og sertifiseringsfest på Coach Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Modul 9 høyhusI går var siste dag på min Coach Mentor Utdannelse. Vi hadde undervisning av modul 9 på dagtid og deltakerne lærte om hvordan skape en business som coach. Vi såg på hvordan bygge en hjemmeside, hva markedsføring handler om og hvordan «selge» seg selv.

Alle deltakerne har coachet og er noen herlige hjertemennesker som virkelig har lært å være tilstede med den de coacher. Jeg mener at de beste coachene er de som har gått veien selv og skapt forandringer i eget liv. Det er mennesker som har våget å kjenne på egne følelser, som har våget å stå i egen smerte og som selv har transformert denne smerten og skapt forandringer eget liv.

Siste dag utdannelsen

Det er fantastisk å se hvordan alle disse skjønne menneskene har gjort nettopp det. De har hver på sin måte skapt forandringer i sine liv, en innenfra og ut forandring. Det gjør meg utrolig ydmyk, takknemlig og stolt når jeg hører dem fortelle om de forandringene det å delta på Coach Mentor Utdannelsen har hatt for dem og de menneskene de har rundt seg.

Det er utrolig rørende og stort å høre om de ringene som spres i vannet. Det er ikke bare den personen som deltar på utdanningen som får løftet sitt liv, familien, barna, ekteskapet, mannen kollegaene og de menneskene de trener coaching på underveis opplever å bli løftet og får et nytt og bedre liv. Jeg er så takknemlig for å få være reiseleder for disse skjønnen menneskene. Det føltes så fint å kunne motta hver enkelt av deltakerene på den rød løperen og feire at hun nå hadde blitt sertifisert coach.

For det var en del tårer, det var også mye latter og mange følelser under vår sertifiseringsest om kvelden. Den startet ute med bobler i glasset og avsluttet med middag på toppen av Høyhuset. Det var en på alle måter rørende og flott avslutning, hvor deltakerne bød på seg selv med gaver, diktlesing og felemusikk. Det er en ære for meg å kunne sertifisere hver og en av disse fantastiske kvinnene. De får alle mine aller beste anbefalinger:)

Diplom Coach Mentor Utdannelsen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....