Du er et unikt menneske med et fantastisk potensiale

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

SELVFØLELSE 0Du har en unik styrke inni deg, en stor power og kraft. Det er noe vi alle mennesker er født med. En livskraft av kreativitet, livsglede, kjærlighet, mot, entusiasme. Vi har en helt intakt indre guide som vi ikke trenger å lære å bruke, fordi den ligger der alltid tilgjengelig.

Du har sikkert sett små barn. De har denne livskraften, som en sol av glede, begeistring, entusiamse. De lever ut fra sin essens og føler seg fantastiske som den de er. Vi har alle vært disse barna. Etterhvert som vi vokser opp opplever vi å få tilbakemeldinger om å ikke gjøre slik, slutte med det. Vi opplever å bli avvist, kritisert, sammelignet med andre osv. Vi lærer om oss selv og verden. Vi lager oss overbevisninger og tanker om oss selv, hva vi fortjener, hvem vi er. Noen av disse tankene og overbevisninger er positive støttende, andre er begrensende. Jeg liker å sammenligne de begrensende som skyer rundt vår indre sol og livskraft.

Mange begynner etterhvert å leve ut fra skyene. Det vil si de inretter livet sitt slik at de kan unngå å bli såret. Det forteller seg alle mulige slags historier for å unngå å gjøre feil, unngå kritikk, unngå avvisning. Når man lar slike begrensende tanker styre, mister man kontakten med den man egentlig er. Og slik trenger det ikke være. Det finnes en metode til å komme tilbake til seg selv, til å åpne opp for livskraften og leve ut fra den du egentlig er og ikke den du har blitt.

Det er fantastisk å se hva som skjer når mennesker åpner opp for at mer av den de egentlig er får komme frem. Jeg har hjulpet hundrevis av mennesker med nettopp denne prosessen de siste årene og har nå pakket alt dette i onlinekurset Den Indre Guide som starter opp 25 august. Du finner mer info om det her: 

Kursdeltakerne forteller at livet har fått nye farger, at det føles annerledes, utfordrende relasjoner blir nære og kjærlige, helseutfordringer heales, jobbutfordringer forsvinner og de våger å ta steg for steg mot det de egentlig ønsker og drømmer om. Du kan akkurat nå få en gratis plass på dette onlinekurset. Mer info om det finner du her:

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....