Vinn GRATIS plass på 6 ukers onlinekurset som starter 25 august

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Akkurat nå har du mulighet til å vinne en GRATIS plass på det 6 ukers onlinekurset som starter opp 25 august 2015. Du finner kursinformasjonen her: 

Selvfølelse 14

 • Hender det at du føler at du har et større potensial, at du føler at livet har mer og by på?
 • Forstår du at du skaper din egen virkelighet, men har problemer med å skape det du lengter etter
 • Føler du deg overveldet over alt ansvaret og usikker på hva som er ditt neste steg?
 • Opplever du at det er et forvirrende og frustrerende gap mellom alle mulighetene livet byr på og de resultatene du ser i livet ditt?
 • Hender det at du føler litt engstelig eller deprimert på tross av at du er en resusrssterk, bevisst og omsorgsfull person som har jobbet med deg selv i mange år
 • Føler du at du ikke strekker til og kommer til kort i forhold til å skape balanse i livet?
 • Lengter du etter å få være deg og ha et mer autentiske og kjærlige relasjoner?
 • Føler du deg alene med dine problemer, selv om du har venner og familie rundt deg?
 • Lengter du etter å få bidra med dine unike talenter og gaver på en måte som vil gjøre en forskjell, men er usikker på hvordan du kan realisere ditt potensiale
 • Føler du et kall til å begynne et nytt prosjekt eller karriere som handler om service og bidrag, men vet ikke nøyaktig hva det kan se ut, eller hvordan du skal gjøre det?
 • Føler du glede og en dyp tilfredsstillelse når du bryter gjennom gamle mønstre i øyeblikket, men blir motløs og forvirret når du blir slått tilbake i gamle mønstre

 

SELVFØLELSE 0Hvis du har noen av disse erfaringene eller lengsler, er den gode nyheten at du ikke er alene. De er mange som har det slik. Du kan lese mer om min egen erfaring og hvordan jeg løste det hele her:

Det kan hende du har jobbet med deg selv, jobbet for å skape en dypere forståelse av mål og mening og for å realisere dine drømmer og ønsker. Det kan hende du har gjort litt fremgang, men likevel føler du at det er noe mer for deg. Likevel føler du at du har mer å gå på.

 

leieHva er det som gjør at på tross av alle våre prestasjoner og år med personlig vekst og utvikling ikke har vært i stand til å få tilgang til kraften vi trenger for å virkelig blomstre og trives i livet?
De fleste av oss tror at grunnen til at vi har vært i stand til å utvikle vårt potensiale, skape kjærlige og nærende relasjoner og en indre følelse av glede er fordi vi ikke har nok penger, tid, støtte, utdanning eller kunnskap. Men sannheten er denne:

Online Clubb med May-Bente Høiland-LodeVi kan aldri bli tilfreds, føle glede og åpne for vårt potensiale hvis vi ikke lytter til vår indre guide, den vi egentlig er vår essens. Når vi ikke setter oss selv først, når vi ikke tar våre egne behov på alvor, når vi ikke føler oss fantastiske som den vi er og gode nok i kraft av å være den vi er, så vil vi alltid lengte etter noe mer. Når vi tror at noe der ute er årsaken til at vi ikke har det livet, de relasjonene, den økonomine, den helsen og det livet vi lengter etter vil vi alltid oppleve livet i en mangeltilstand. Det handler om å snu det hele på hodet og begynne å leve innenfra og ut. Begynne å bli glad i den viktiste personen i ditt liv og la henne blomstre, åpne for sitt potensiale og være den hun egentlig er

Hvis det er det du lengter etter har du mulighet til å sikre deg en plass på 6 ukers onlinekurset Den Indre Guide som starter 25 august. Du kan akkurat nå VINNE en gratis plass.

Kolonne-3Slik vinner du:

For å delta i konkurransen svarer du i kommentarfeltet under her eller på facebook på følgende spørsmål (NB! Personlige meldinger og mails blir ikke besvart):

 1. Hva er det som gjør at du skal vinne denne plassen. Hvorfor skal vi velge deg?
 2. Hva vil dette kurset kunne gi deg?
 3. Hva er det du liker best ved dette kurset og opplegget. Hvordan passer det for deg i din livssituasjon?

Hvis du vil ha mer informasjon om kurset finner du hele kursbekrivelsen her: 

Vinneren blir valgt ut fra kommentarene i kommentarfeltet nedenfor og på facebook. Svar på de 3 sprøsmålene ovenfor og skriv hvorfor du skal få gratis plassen.

0 kommentarer

Trackback/Tilbaketråkk

 1. Du er et unikt menneske med et fantastisk potensiale - May-Bente Høiland-Lode - […] Kursdeltakerne forteller at livet har fått nye farger, at det føles annerledes, utfordrende relasjoner blir nære og kjærlige, helseutfordringer…

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....