Modul 3 med Master Mind gruppen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Modul 3

I går hadde vi Modul 3 med mastermind gruppen på toppen av høyhuset på Bryne. Det var så skjønt å se alle de selvstendige damene igjen. De hadde hver på sin måte jobbet med sin business i løpet av sommeren og fulgt onlinekurset jeg hadde laget til dem.

«Sommerkurset «Skap Suksess Med Din Buisness» var bare så innholdsrikt og inspirerende og helt fantastisk. Det har gitt meg større perspektiv og det er som om nye dører åpner seg hele veien. Det ligger så mye mer der for meg enn jeg ante. Opplever at det er som om jeg hele veien får nye ideer og innsikt bare ved å ha begynt å jobbe med det, det er spennende. Så det er som om det er en prosses som jeg langt fra aner slutt resultatet på, annet enn at det blir bra. Det å jobbe med dette onlinekurset har gjort det mye klarere for meg hva jeg er god på, hva jeg skal fokusere på mest og hva jeg skal vente litt med.
Og det som også forundrer meg er at når jeg jobber med materiale på kurset så åpner det seg veier for meg hvor det skjer synkroniteter og små mirakler.»

Onlinekurset Skap Suksess Med Din Business er foreløpig forbehold de som deltar på min Master Mind gruppe.

Det er virkelig skjønt å se hvordan disse kvinnene som flere har drevet business i 10-20 år, mens noen er i startskuddet utvikler seg fra gang til gang. De har allerede skapt positive forandringer både i livet og sine business og vi startet opp i mai. Jeg gleder meg utrolig mye til fortsettelsen. Temaet for Modul 3 er Handling gir forvandling. Vi snakket om alle våre tvil, frykt og bekymringer som vi lar oss stoppe av og at bare 1 av 10 grundere overlever de første 9 årene. De fleste starter opp med gode ideer, men lar seg stoppe av sine egne overbevisninger og mønster.

Det var så skjønt å se deltakerne oppdage sine egne mønster og overbevisninger og komme med fine løsninger til hvordan de kunne ta neste steg. Jeg elsker å se den a-ha opplevelse som skjer når nye innsikter lander og resultatet av disse innsiktene når de neste gang kommer og forteller om transformasjonen de opplever både i sin business og sitt liv.

Neste gang vi møtes skal vi på Spa på Hjelmeland. Jeg gleder meg maks til å hjelpe dem å lande nye innsikter, skape mer suksess i sine business og ikke minst få nyte servicen og omgivelsene på Hjelmeland Spa.

sofa

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....