Gratis webinar

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger og takkemeldinger fra deltakerne på mine åpne webinar. Jeg har ukentlig webinar for deltakere på mine online kurs. Men nå på tirsdag 20 oktober åpner jeg for at alle som har lyst kan delta sammen med meg og en fin gjeng andre på et gratis webinar

 

Webinaret er for deg som liker å hjelpe andre mennesker. Det kan hende du noen ganger føler deg drenert i den prosessen, at det andre kommer til deg for råd og tips og selv om du liker å hjelpe opplever du å bli tappet for krefter og energi. Hvis det er slik for deg er jeg så glad for å kunne dele noen enkle coachingverktøy med deg på webinaret onsdag 20 oktober.

Du kan sikre din plass her: 

GRATIS WEBINAR 20 oktober

Hvis du kan kjenne deg igjen i noen av disse tingene vil det glede meg å ha deg med på webinaret tirsdag kl 19.00. Du sikrer din plass her: GRATIS WEBINAR

Hvis du kjenner noen som du tenker vil ha nytte av dette webinaret er det fint hvis du deler det med ditt nettverk. Kanskje kjenner du en person som trenger denne inspirasjonen akkurat nå. Du kan invitere dine venner ved å dele linken her: GRATIS WEBINAR

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....