Skaperkraften kan ikke settes på pause

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

modul3Vi er alle i besittelse av en unik skaperkraft. Hver dag, hver øyeblikk skaper vi vår opplevlse av virkeligheten. Skaperkraften kan ikke settes på pause. Vi skaper hele tiden ut fra hva vi tenker og føler i øyeblikket. Det er så fint å se den transformasjonen som skjer med de menneskene jeg utdanner, når de begynner å ta ansvar for sin skaperkraft og skaper mer av det de ønsker seg.

Er det slik for deg, eller er det slik at livet skjer, at den ene dagen går og neste kommer mens du håper at ting vil forbedre seg, at det skal skje noe slik at du får det bedre? Er det slik at du har et område i livet ditt som tapper deg for krefter og enerig? Et eller kanskje flere områder i ditt liv som du gjerne skulle hatt annerledes. Vet du hva? Det er mulig å gjøre de forandringene du ønsker deg.

Å nei, det handler ikke om å forandre de andre eller omstendighetene. Det handler om å sette seg selv i førersetet og forstå at du skaper livet og dine livsopplevelser innenfra og ut. Når du begynner en indre resie i tanke- og følelsesmønster oppdager du at kjernen til dine problem er at dine indre tanker og følelser er konsentrert rundt problemet.

Den du egentlig er, din indre livskraft, essensen av deg er ren glede, tilstedeværelse og frihet. Når det ikke er de dominerende følelsene i livet er det fordi vi lever ut fra tillærte mønster og overbevisninger. De er ikke sannheten om oss eller verden, men vi kan tro det som om det er en sannhet. Mange er ikke bevisste på at de skaper sin livsopplevelse innenfra og ut. Det vil si når de opplever noe de tolker (ut fra sine tillærte mønster og overbevisninger) som godt, så blir de glade. Når de opplever noe som de tolker (ut fra sine tillærte mønster og overbevisninger) som ikke så bra, så senker de sin vibrasjon. På den måten blir de som en båt som farer rundt på havet uten mål og retning.

Alternativet er å ta kontroll over livsopplevelsen og forstå at vi skaper livet innefra og ut. Vi trenger ikke respondere på det som skjer på den måten vi alltid har gjort. Det som skjer hvis vi fortsetter å gjøre det vi alltid har gjort så fortsetter vi å få de samme resultatene som vi alltid har fått.

Så er spørsmålet til deg om du er klar til å ta ansvar for din skaperkraft og skape det livet du ønsker deg?Hvis du er en person som merker et «ja, det vil jeg» inni deg, så har du akkurat nå muligheten til å sikre deg en plass på Coach Mentor Utdannelsen. CMU er en 9 måneders utdannelse med fokus på deg og din utvikling. Du lærer å skape det livet du ønsker, du bli inviet i kunsten å coache og får verktøy og redskaper til å løfte ditt liv og lære hvordan du kan løfte andre.

Hvis du har lyst å lære mer kan du akkurat nå lytte med på webinaret her: Det blir bare liggende ut dagen, så sett av litt tid å få det med deg i dag;)

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....