Det er to måter å leve livet på

Åpent webinar: Fra drøm til virkelighet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

AffirmasjonerDet er to forskjellige måter å leve livet på. En måte er å håpe at det ordner seg, det går sikkert bedre, det kommer seg nok, hvis det ikke hadde vært for han, hun eller det så ville mitt liv vært fantastisk. Jeg har vært der selv, og det er ingen god plass å være.

Den måten jeg har valgt å leve mitt liv på er å sette meg selv i førersetet og skape det livet jeg ønsker. Det vil jeg dele med deg og forteller deg hemmeligheten til hvordan du også kan gjøre det i ditt liv. Du finner linken til webinaret her:

Vi kommer til å se på at det ikke handler så mye om de eksterne faktorene. Du trenger ikke forandre mannen, naboen, sjefen eller andre rundt deg. Du lærer å sette deg selv i førersetet og skape indre forandringer som gir ytre resultat. Livet føles annerledes innenfra og ut. Det føles annerledes å være deg.

Det kan være du har vært på søken etter noe som kan gi ditt liv en ny dimensjon, søkt etter noe som kan gi deg lykke og mer livsglede. Vet du hva, det finnes ikke der ute. Du har det inni deg. Som en skatt av livsglede, indre ro og tilstedeværelse har du alt du trenger inne i deg selv.

Det handler om å ta deg selv på alvor, sette deg selv i førersetet og skape det livet du ønsker innefra og ut. Jeg deler med deg hvordan jeg har gjort det i webinaret på mandag 12. oktober kl. 12.00. Du registerer deg her: (PS! Alle som er registrert får tilsendt opptaket)

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....