Follow the joy & formelen for manifesting

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Selvfølelse 11

Før var det slik for meg at jeg kjente etter hva det var jeg ønsket meg og så satte jeg meg mål, laget visjoner som jeg gikk etter. Jeg gjør ikke det på sammen måten lenger.
Det vil ikke si at jeg ikke realisere ønsker og drømmer, men nå er det ikke mitt mål. Det viktigste for meg nå i mitt liv er å være i en vibrasjon av glede og feel good følelser. Det innebærer å lytte til den indre GPSèn.  Når jeg gjør det, når jeg følger min indre GPS og gjør det som er kjekt, det som gir meg glede så manifesteres mine ønsker og drømmer i en fart og på en måte jeg ikke kunne forestille meg.

Min business går som det suser, mitt privatliv er bedre enn noen gang og jeg har det så godt inni. Jeg kjenner på lykkebobler hver dag. Det føles så godt. Jeg merker også godt når GPSèn forteller meg at nå er vi ute av kurs. Når jeg faller i vibrasjon på følelsesskalaen. Da tar jeg en pause, går en tur ser en film, lytter til musikk eller andre ting som hever min vibrasjon.

Det er først når tankestormen har lagt seg og jeg er tilbake i flow at jeg handler. Og da er det neste steg jeg har fokus på. Før prøvde jeg å regne det hele ut, tenkte så må jeg gjøre det, så skal jeg fikse det, neste delmål blir det. Nå vet jeg hva visjonen er, og så nyter jeg livet og handler på neste steg. Det er nok.

Og det er spennende for jeg vet ikke hva neste steg vil være, før jeg mottar neste inspirasjon. Når jeg så handler på det er jeg raskt videre. Ikke på den kave streve måten, men på en måte hvor jeg har det show i prosessen. Hvis du kjenner at dette tennner din nysgjerrighet, at det er noe du også har lyst å lære har jeg laget en gratis video om det her. Du lærer alle stegene i formelen til å manifestere i gratis video 1 her: 

Du kan også få tilgang til en gratis meditasjonsvideo til hvordan du kan få klarhet i hva det er du ønsker deg. Du får mer info om hvordan du kan laste ned meditasjonen når du lytter til video 1 her: 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....