Skap det livet du ønsker deg

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

modul6Det kan hende du har noen resultater i ditt liv som du ikke er fornøyd med. Det kan være helsen, lengter du etter mer overskudd, opplever du at du har lite energi eller lengter du etter å være i bedre form? Eller er det kanskje slik at du har utfordringer i relasjonene dine? Havner du stadig i krangler med din mann, eller ryker du stadig uklar med din tenåringsdatter. Det kan også være at du er skikkelig frustrert over din sjef.

Det kan hende du lengter etter noe mer i ditt liv, at du har en drøm om å reise med hele familien til fjerne strøk, ta et år fri eller kanskje din drøm er å skrive en bok. Kanskje du drømmer om å ha innflytelse og bety noe for noen? Hva er dine indre lengsler? Hva er det du drømmer om? Hva er det du lengter etter?

Det er mulig å skape det resultatet du ønsker. Det er mulig å leve det livet du ønsker. Det er noen enkle spilleregler som gjelder. Jeg har selv snudd mitt liv 180 grader og hjulpet hundrevis av andre mennesker til å skape magiske resultater. Hvis du har lyst å bli innviet i disse enkle spillereglene og lære formelen for å manifestere de resultatene du ønsker kan du lytte med i webinaret her: Jeg gleder meg til å dele formelen med deg også, slik at du kan skape de resutlatene du ønsker og lengeter etter. Du finner linken til webinaret her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....