Ignorerer du dette?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Meg med PC Hjelmeland

Hvordan er det med deg? Er du en person som er i kontakt med deg selv og lytter til hva din indre stemme forteller deg. Eller er det slik at du har ønsker, drømmer og lengsler som du ikke handler på? Er det slik at du kjenner at noe rører på seg inni deg, en stemme som sier det har jeg lyst til? Lytter du da, eller lar du deg stoppe av begrensende overbevisninger og tanker som sier, det kan du ikke, det koster for mye, jeg har ikke tid, hva vil de andre si, jeg kan sikkert ikke nok osv?

Hva er det egentlig du ønsker deg? Hva er det du drømmer om? Del gjerne svaret ditt i kommentarfeltet nedenfor. For meg var det lenge slik at jeg ikke visste hva det var jeg ønsket meg, hva det var jeg drømte om. Jeg hadde vært så godt til å please alle andre og ta vare på alle andre at jeg hadde satt mine egne ønsker, drømmer og behov tilside.

Er det slik for deg at du ignorerer dine behov, utsetter å gjøre det som er viktig for deg og lar være å handle på det du ønsker? Eller kjenner du etter hva du har lyst til, hva som gir deg glede og hva du har behov for?

En skjønn dame som har meldt seg på Life Coach Utdannelsen sa det så fint da jeg snakket med henne denne uken. Jeg følte det så i hele meg at jeg ville være med på denne utdannelsen i fjor, men jeg kom opp med alle mulige slags unnskyldninger. Så har jeg gått hele dette året å angret på at jeg ikke lyttet til mine egne ønsker, men lot mine begrensende overbevisninger og mønster styre.

Jeg har sett videoene og webinarene dine og hørt hvordan de som har deltatt har fått løftet sine liv og det er så frustrerende å vite at jeg nå kunne vært på et helt annet sted om jeg hadde valgt annerledes sist høst.

Vi har alltid et valg. Så hvilke valg tar du? Du har kanskje selv opplevd at du har hatt noe du har hatt veldig lyst til, men så har det kommet opp noen tanker om at det kan jeg ikke fordi jeg har ikke tid, ikke råd, jeg er ikke god nok, tenk hva andre vil si, vil jeg klare det osv. Vi har alle en indre GPS som forteller oss hva som er viktig for oss, hva som gir oss glede og gjør at vi kommer i flow mot det vi ønsker oss.

Alt det er begrensninger som hjelper deg å oss å bli værende der vi er. Det som ofte skjer når vi lar være å lytte til våre ønsker og drømmer er at vi opplever å bli stående fast. Jeg har selv gjort det. Fått en inspirasjon, kjent et ønske blitt tent, men lyttet til fornuften som har sagt du kan ikke reise fra familien din nå, det er for dyrt, du har ikke tid osv.

Nå vet jeg at dette er begrensninger som hjelper meg å bli værende innenfor komfortsonen. Og det føles trygt, men det oppleves også frustrerende å ikke komme videre. Jeg har latt mine begrensninger styre meg i mange år og det har kun hjulpet meg å bli værende der hvor jeg ikke ønsket. Nå er det slik at jeg tar mine ønsker og behov veldig på alvor. Hvis jeg får en tanke eller en ide om at de har jeg lyst til noe mer enn tre ganger så gjør jeg det, fordi for meg nå «koster» det for mye å la være.

Jeg elsker den flowen som dette gir i mitt liv. Jeg har noen ønsker og drømmer å så lytter jeg til inspirasjonen. Det er også slik at hvis jeg overhører de ideene som sier reis på det kurset, gjør det så stopper min flow. Så for meg handler det nå om å ta skritt for skritt og nyte prosessen.
Så hvordan er det med deg. Lytter du til dine ønsker og drømmer? Lytter du til hjerte ditt? Eller er det slik for deg at du tenker, det kan jeg vente med til en annen gang? Hva er det du lengter etter og drømmer om, som du ikke handler på?

Få hjelp til å løfte ditt liv i webinaret her: 

lifecoachutdanning-3

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....