Mentor Årsforløp siste samling

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

Mentor Årsforløp siste samling

På mandag var vi samlet til den siste samlingen på Mentor Årsforløpet. Det har virkelig vært en vill reise dette året. Jeg har møtt en skjønn gjeng kvinner en ettermiddag hver måned siden januar. På første møtet i januar hadde de alle forventninger, drømmer og mål de ønsket å realisere i det kommende året. Det var alt fra å få mer glede inn i hverdagen, bli tryggere i seg selv, våge å gå for sine drømmer og ønsker, få boostet sin business, få hjelp til å skape balanse mellom arbeid og privatliv, ha det mer show og gøy i hverdagen. Det var både store og mindre ønsker og mål som ble presenter i januar.
I løpet av året har de møtt opp til samling hver måned ( de som var forhindret kunne se opptaket i etterkant). Jeg har delt ulike tema med dem hver gang og coachet både den enkelte og gruppen på ulike utfordringene. Det er like fantastisk hver gang å se hvordan gruppen får hjelp og opplever at erkjennelser lander når en blir coachet. «Det er som om du er inne i mitt hode» kan andre si.
Jeg elsker denne gruppedynamikken og har fårstått at det er en av mine spesialkompetanser, det å skape et rom hvor mennesker føler seg trygge, føler seg sett og hørt og opplever min tro på dem smitter over på dem. En annen spesial kompetanse jeg har er å være en rikig rå coach. Det vil si at det er lett for meg å spotte den andre sine «blindspots» og derfor lett hjelpe dem videre. Jeg er uredd og går sjelden rundt grøten. Jeg vet at jeg kan utfordre, men det er alltid med en god intensjon og for å hjelpe den andre til å få klarhet i hva det egentlig er som stopper. Jeg elsker å lede bevisstgjøringsprosessen hvor andre oppdager hva som stopper dem og hvilken magisk forandring det gir for dem.

Når de så kommer tilbake å forteller at hverdagen har blitt forandret, ekteskap har blitt reddet, forhold til tenåringen har blitt transeformer, se at de realiserer drømmene sine og få være vitne til hvordan ønskene, drømmene og målene lander stille og rolig. Det gjør meg så uendelig ydmyk og takknemlig. Jeg har blitt uendelig glad i hver enkelt av deltakerne og stolt over deres fantastiske forandringsprosess. Tusen takk alle sammen for et flott år

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....