Ny bok for ungdom «SMART for livet»

SMART for livet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Print

Hurra!Der var ungdomsboken endelig sendt til trykk. Jeg er vilt takknemlig for at alle brikkene er falt på plass og kjenner at jeg ervirkelig stolt av og fornøyd med det endelige produktet. Jeg har lenge lett etter en bok for ungdom som kunne hjelpe dem å se hvor flotte de er, hvor verdifulle og smarte de egentlig er. Jeg er utdannet lektor i pedagogikk og har holde kurs for flere hundre ungdommer de siste åtte årene og lært dem det som jeg deler i denne boken. Ungdommene spør hvorfor de ikke lærer dette på skolen. Det er også mitt spørsmål.

Jeg kan ikke se på at så mye som 20% av ungdommene sliter psykisk og at mange stresser seg syke uten å gjøre noe. Så denne boken er et av mine bidrag til dagens ungdom. I tillegg har jeg grunnlagt SMARTakademiet.no som er en læringsarena for barn, ungdom og voksne. Her lærer jeg opp kursholdere til å holde SMART kurs for ungdom. De første kurslederene er klar i januar og da kan du sende din ungdom på et SMART kurs flere steder i landet. Du finner mer info her:

Hvis du er enig med meg at vi trenger gjøre noe for alle de ungdommene som sliter, så har du mulighet til å bli med på neste SMARTkurslederkurs for ungdom. Du finner mer info her:

«SMART for livet» er en verktøykasse for ungdom med morsomme øvelser og inspirerende eksempler. Hver av bokstavene i SMART viser forbokstaven i hvert av de 5 kapitlene i boken

  • Sunn selvfølelse,
  • Mental styrke,
  • Aktiv livs- og stressmestring,
  • Rydd bort «finn fem feil brillene»,
  • Tro på at du kan

Du kan forhåndsbestille boken her, så får du den tilsendt så snart den kommer på lager (11.januar 2016).

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....