Du MODIGE gründer

Skap grunder suksess

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Skap grunder suksess

Vi står overfor et helt nytt år, med nye muligheter. Kanskje 2016 er det året du skal starte din egen business? Kanskje 2016 er det året du for alvor skal satse på din business? Eller kanskje 2016 er det året du vi ta din business til et helt nytt nivå?

Du har unike muligheter ikke bare fordi det er et nytt år, men fordi du er du. Du er et helt unikt menneske med noen helt unike drømmer, lengsler og egenskaper. Hvis du er klar til å ta steget og bli selvstendig eller hvis du har tatt steget vil jeg virkelig anerkjenne deg. Det er fantastisk! Du har gjort noe mange drømmer om og lengter etter.

Du har tatt deg selv på alvor og lyttet til ditt hjerte og gjort alvor av dine drømmer. Hurra for deg! Jeg elsker å jobbe med gründere som brenner for sin business og det de leverer, enten det er varer eller tjenester. Jeg har vært så heldig å fått jobbe med og hjulpet gründere til å løfte seg selv, sin business og sitt privatliv til et helt annet nivå de siste årene.

Mange gründere gjør så mye for sin business, sine kunder at de glemmer seg selv. Vi er vår egen business. Så for å lykkes som gründer er den viktigste X- faktor deg. Du er den viktigste faktoren i din business. Hvis ditt mindsett ikke er satt for suksess så vil du enten sabotere deg på veien eller så vil du kunne oppleve suksess men være redd den forsvinner eller rett og slett ikke merke den.

Jeg har de siste årene mange gründere på kurs og hjulpet dem til å få flere kunder, bedre inntekt og oppleve mer frihet, overskudd og glede. Det har vært gründere som trengte hjelp i en oppstartsfase, gründere som har drevet suksessfullt i flere år, men som har vært klar til å løfte både seg selv og sin business til et nytt nivå. Det er gründere som vet at for å få et annet resultat må vi gjøre noe annet. Vi kan ikke skape nye resultat med det samme mindsett sa Edison.

Det vi gjør på Skap Gründer Suksess er å definere hva det er den enkelte gründer ønsker for 2016 og så luker vi ut de overbevisningene og mønstrene som ikke støtter de nye resultatene. Det er like magisk hver gang og se hvor store forandringer gründere gjør både i sitt liv og i sin business.

Jeg er super stolt over alle de skjønne gründerene jeg får lov å jobbe med. De våget å følge drømmen, de våget å gjøre det de fleste bare drømmer om. De har tatt steget og sagt opp fast jobb/eller blitt oppsagt og startet for seg selv. Det  er ikke en liten småting. Alle kan starte et firma, men det er bare en liten prosentdel som klarer seg.

Jeg får jobbe med dem som sier jeg skal klare meg. Dem som søker støtte og hjelp hvis de opplever utfordringer istedet for å gi seg. Dem som leter etter muligheter og løsninger når ting stopper opp eller kundene uteblir. Det at du ikke ser løsningen på dine egne utfordringer betyr ikke at de ikke finnes. Det er min spesial kompetanse å spotte akkurat hva som holder deg tilbake og hjelpe deg å bryte de begrensningene slik at du igjen kan skape flow både i din business og ditt privatliv. Du kan lese mer om hvordan du kan være en av dem som sikrer deg min hjelp i 2016 her:

Hvis du vil ha mine 3 beste tips allerede nå, gir jeg deg dem helt gratis onsdag 13 januar. Du kan sikre deg plass på online workshoppen onsdag 13. januar her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....