Tror du at grønne elefanter faller ned fra himmelen?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Ny bok

Jeg har denne uken lansert min 2. bok på Cappelen Damm. Jeg er super stolt og glad for å kunne leve det livet jeg en gang drømte om. Nå er jeg forfatter til to bøker, har en blomstrende business, skjønne ungdommer og en mann jeg elsker å være sammen med. Det er ikke slik at alt dette har kommet ramlende ned fra himmelen. Det har vært en helt bevisst jobbing, fokus og engasjement.

Noen mennesker sier det er så enkelt for deg, du kan jo så mye, du er så super dyktig. Jeg er veldig takknemlig for mennesker som anerkjenner den jobben jeg gjør, men det å bygge opp og drive en business med suksess og gi ut 2 bøker på Cappelen Damm er ikke noe som kommer rekende på en fjøl. Det er faktisk like usannsynlig som at grønne elefanter kommer fallende ned fra himmelen.

For det å skrive bøker, få dem utgitt krever noe. Det krever at jeg er brennende engasjert i det jeg gjør og er villig til å gå veien. Det er min suksessfaktor. Jeg brenner virkelig for det jeg gjør, jeg brenner for å hjelpe andre mennesker. Betyr det at alt kommer lett til meg? Det betyr det absolutt ikke. Det betyr at jeg er ustoppelig med å søke løsninger og lete etter muligheter. Et nei, er bare et foreløpig. Det handler om å finne et alternativ, en annen løsning og holde vibrasjonen høy så handle når jeg igjen er et match til det jeg ønsker.

Veldig mange mennesker setter mål og går for ønsker og drømmer som kan virke fornuftige, men som ikke kjennes i hjertet. Mål, ønsker og drømmer som ikke gir den indre gode boblende følelsen. Da mister man liksom noe av bensinen som man trenger for å stå i det lange løp. Å være i flow å nyte livet, reisen er bensin. Det gir drivstoff, det gir motivasjon og inspirasjon også når den ytre verden speiler oss på motstand.

I alle vekstprosesser møter vi motstand. Det å gå fra der vi er nå til der vi ønsker å være innebærer å bli en annen versjon av oss selv. Jeg er en annen person nå enn før jeg var forfatter. Egentlig ser jeg business og denne utivklingsprosessen som en vei tilbake til meg selv, den jeg egentlig er. Innimellom kan det støye i den prosessen, vi trenger å gå utenfor komfortsonen og gjøre det vi ikke egentlig våger. Hvordan vi takler denne vekstprosessen er avgjørende. Jeg er alltid selv raskt ute å søker hjelp når jeg møter min egen motstant. Vi kan ikke løse problemer med samme mindsett som skapte det sa Albert Einstein. Så når jeg står fast, når jeg ber om vekst og utvikling i mitt liv og min business søker jeg hjelp hos noen som har løst det jeg står i. Jeg har måttet til utlandet for å få denne hjelpen. Jeg er så glad for å kunne dele dette videre med norske grunder kvinner som ønsker hjelp og støtte i sitt liv og sin business.
28 januar er jeg i gang med 3. kull på Skap Gründer Suksess, som er et forløp for kvinner som er klar til å ta seg selv og sin business på alvor. Du kan ut dagen lytte med på opptaket av webinaret her og høre mer om det unike tilbudet.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....