Wow for en respons på boken «SMART for livet»

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

SMART forside

Wow for en respons og mottakelse den nye boken «SMART for livet» har fått. En uke etter at den ble lansert har jeg fått beskjed fra Cappelen at de har bestilt 2. opplag! Hurra!

Jeg er super stolt av boken og veldig glad for den fine mottakelsen den har fått. Jeg er så glad for å kunne bidra med en bok til ungdommene som viser dem hvor flotte de er, hvor verdifulle og smarte de egentlig er.

Undersøkelser viser at så mye som 20% av ungdommene sliter psykisk og at mange stresser seg syke. «SMART for livet» er en hjelp til ungdommer som ønsker å styrke sin selvfølelse, få mer tro på seg selv, lære å rydde bort «finn fem feil brillene» og mestre livet på en god måte.

«SMART for livet» er en verktøykasse for ungdom med morsomme øvelser og inspirerende eksempler. Hver av bokstavene i SMART viser forbokstaven i hvert av de 5 kapitlene i boken

  • Sunn selvfølelse,
  • Mental styrke
  • Aktiv livs- og stressmestring
  • Rydd bort «finn fem feil brillene»
  • Tro på at du kan

Du kan bestille boken her, så får du den tilsendt rett i din postkasse.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....