Et fantastisk opphold på Hjelmeland SPA

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

HjemelandJeg har denne uken vært 2 dager på Hjelmeland Spa med verdens beste kunder. Vi har vært gjennom Modul 4 og 5 på Skap Gründer Forløpet som hadde fokus på balansen mellom jobb og fritid.

Jeg har delt mine beste gulltips med deltakerne, coachet og løftet hver enkelt av dem til et nytt nivå. Det å være på kurs sammen i to dager på et så skjønt sted gjør virkelig noe med deltakerne (og jeg elsker de skjønne omgivelsene). Vi badet i sjøen, vi spiste god mat, var i Spaavdelingen, skravlet og lett en hel masse.

Det er 3. gang jeg har Gründere med på Spa og hver gang skjer det store transformasjoner hos deltakerne både underveis og i etterkant av disse samlingene. Jeg er så glad for å kunne dele mine gullkorn med dem og se hvordan de går rett hjem og setter det ut i praksis. Noen har gått i åresvis i samme spor og så er det bare små inputs, læring og coaching som skal til før de raskt er videre til neste nivå.

Som noen av dem sier «Vi legger begrensningene igjen på Hjelmeland»

HjemelandSpa

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....