Følger du ditt hjerte og gjør de forandringene du drømmer om?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

julie 13

Følger du ditt hjerte og gjør de forandringene du ønsker. Finner du løsninger på dine utfordringer? Eller lever du et begrenset liv innefor rammene for hva andre har fortalt deg er mulig? Vi vokser alle opp med mennesker rundt oss som forteller oss om verden, hva de anser som mulig. Vi kan velge å se på verden slik vi opplever den og tilpasse oss og gjøre det beste ut av de betingelsene vi lever under, eller vil kan skape det livet vi ønsker og gjøre de forandringene vi lengter etter.

Uansett om det du lengter etter kan virke umulig, uansett om det du lengter etter er noe andre ikke har gjort, uansett om det du lengter etter er noe andre ikke har gjort, så betyr det ikke at det ikke er mulig. DET ER MULIG. Det er min store passion i livet å hjelpe mennesker å realisere sine drømmer og skape det livet de ønsker å leve.

Det betyr å se utenfor rammene, utenfor boksen av hva andre mennesker har fortalt er mulig eller realistisk. For meg er disse rammene og hva som er realistisk bare en forståelse, en måte å se det på. Det finnes 1000 andre måter å se det på. Hvis du ikke har svaret akkurat nå betyr ikke at det ikke finnes.

Hvis du har noen utfordringer i ditt liv eller din business akkurat nå betyr ikke at det ikke finnes løsninger. Det betyr bare at du med ditt mindsett akkurat nå ikke ser løsningene. Vi trenger å skifte disse forestillingene vi har om at ting er slik og slik og tre inn i vårt potensiale som menneske. Det handler om å forstå hvem du er, hva som er ditt bidrag til verden, hvordan du kan nå ut til de mennesker som du brenner for å hjelpe på en måte som føles godt for deg. Hvis du er coach, behandler, foredragsholder, ekseper eller terapaut som lengter etter flere kunder, bedre økonomi og mer frihet og vil ut av dine begrensninger og utfordringer har jeg nå en full pakke til deg her: 

Det er et forløp for deg som vet at du har mer å gå på, deg som er klar til å bryte ut av samfunnets tanker og forståelse av hva som er mulig, hva som er best osv. Det er for deg som er klar til å ta ut DITT POTENSIALE og gjøre en forskjell i verden.Bli en (1)

På onsdag 20 april har jeg GRATIS webinar hvor du får mine beste tips til hvordan du kan få flere kunder bedre økonomi og mer frihet. Du kan sikre din plass her:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....