Løft deg selv og din business til det neste nivå- få flere kunder, mer penger, større frihet og mer overskudd

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Driver du din egen business? Har du et enkeltmannsforetak eller et AS? Har du en egen bedrift eller skal du starte og har lyst å være en del av et støttende nettverkt og få hjelp til å løfte deg selv og din business til et helt nytt nivå?

Da er jeg glad for at du er her.  De siste 5 årene har jeg hatt kurs for mennesker har enkeltmannsforetak eller AS og hjulpet dem å ta sin business til et nytt nivå.

31 mai er vi klar igjen. Da starter Mentor Master for Gründere opp. Det er en unik mulighet for deg som er selvstendig og har eget firma og ønsker hjelp og støtte til å ta din business til det neste nivå. Det er ikke for deg som ikke er klar til å handle, det er ikke for deg som tenker at jeg klarer det nok selv, det er ikke for deg som finner unnskyldninger eller forklaringer på hvorfor du ikke har den suksess med din business som du drømmer om

Det er for deg som er klar til å ta dine drømmer for deg selv og din business på alvor. Jeg vil kun jobbe med deg hvis du er klar til å ta stegene og gjøre de forandringene du ønsker. Da kan jeg støtte deg og hjelpe deg å effektivt luke ut det som stopper deg i den prosessen. Men det krever av deg at du tar deg selv og din business på alvor.

Mentor Master for Gründere er for deg som er klar til å ta steget og gjøre alvor av drømmene dine. Det er for deg som er klar for et skikkelig løft i ditt liv og din business, og som vil gjøre det som skal til.

Jeg har drevet egen business de siste 9 årene og hatt stor suksess med det jeg har gjort. Den viktigste årsaken er at jeg alltid har søkt støtte og hjelp. For meg har det vært avgjørende å ha mentorer og hjelpere for å kunne fortsette å drive min business med suksess. Jeg synes det er trist nå dyktige mennesker kaster inn håndkledet, eller stopper opp og ender med frustrasjoner og stagnasjon i sin business. Jeg ser det gang på gang at det er små justeringer som skal til før de er videre til neste nivå.

De gründerne du ser rundt deg som har suksess har vært villig til å investere i hjelp og støtte i den prosessen. De har forstått at vi trenger noen som har gått veien og som kan hjelpe oss når vi stopper opp, møter utfordringer og ønsker å vokse vår bedrift til neste nivå.

Jeg gleder meg til å coache og løfte en liten gruppe gründere og selvstendige dette året. Hvis du er klar for en vekst ut utvikling i ditt liv og din business så har du akkurat nå mulighet til å få  meg som din personlige mentor resten av dette året.

Jeg elsker å se andre lykkes og gleder meg like mye over andres suksess.  Alle kan starte et firma, men det er bare en liten prosentdel som klarer seg. Jeg vil gjerne at du skal lykkes at du skal være en av dem som skaper det liv og den business du ønsker og drømmer om.

Er du en av dem som søker støtte og hjelp når du opplever utfordringer? Er du en av dem som leter etter muligheter og løsninger når ting stopper opp eller kundene uteblir. Det at du ikke ser løsningen på dine egne utfordringer betyr ikke at de ikke finnes. Det er min spesial kompetanse å spotte akkurat hva som holder deg tilbake og hjelpe deg å bryte de begrensningene slik at du igjen kan skape flow både i din business og ditt privatliv.

Vi starter opp 31. mai 2017 på Bryne

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....